چگونه در یک سفر طولانی با گوشی همه کارهایمان را مدیریت کنیم؟

بلیط اتوبوس
نویسنده: payaneh
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/01/26
تاریخ انتشار: 1401/06/11
زمان مطالعه: 4 دقیقه

شاید به جرئت بتوان گفت که امروزه گوشی موبایل مهم‌ترین بخش از زندگی همه ما شده است. اکثر ما ساعت‌های زیادی را به استفاده از گوشی موبایل اختصاص می‌دهیم. بسیاری از کارها در این روزها به وسیله همین گوشی انجام می‌شود. برای مثال کارهای بانکی. حال زمانی که بحث سفر به میان می‌آید، اهمیت گوشی موبایل دو چندان می‌شود. بسیاری از ما در سفرهای طولانی با گوشی (مسیر‌هایی مانند ارمنستان، باکو، شیراز، اصفهان و…) می‌توانیم همه‌ی کارهای مهم و رزومره خود را انجام دهیم.

علاوه بر این، استفاده از اپلیکیشن‌های مختلف، کیفیت سفر ما را افزایش داده و باعث می‌شود در بهترین حالت ممکن سفر خود را به انتها برسانیم. همچنین اگر با اتوبوس و هواپیما سفر کنیم، بازی‌های مختلف و سرگرم کننده می‌تواند مسیر را برایمان کوتاه‌تر کند.

در این مطلب با استفاده درست از گوشی موبایل در سفر و همچنین پرکاربردی ترین اپلیکیشن های موبایل آشنا می‌شویم.

چه اپلیکیشن هایی در سفر نیاز است؟

برخی از اپلیکیشن‌ها مختص سفر هستند. از این جهت که شما می‌توانید با آن‌ها بلیط تهیه کنید و یا مکان‌های گردشگری و رستوران‌های شهرهای مختلف را بررسی کنید. به طور مثال برای تهیه بلیط اتوبوس می‌توانید اپلیکیشن‌های مختلفی را نصب کنید که به راحتی امکان “خرید” و “کنسلی و استرداد آنی” را برای شما فراهم می‌کنند.

برای دریافت اطلاعات مکان‌های اقامتی و هتل‌ها، اپلیکیشن‌های کاربردی و مفیدی مانند جاباما وجود دارند. در این برنامه‌ها می‌توانید مکان‌های اقامتی مختلف را ببینید و نظرات کاربران را بررسی کنید، سپس تصمیم بگیرید.

 اگر با خودروی شخصی سفر نکردید، برای جابجایی در شهر اپلیکیشن تاکسی‌های اینترنتی را روی موبایل خود نصب کنید. همچنین در سفرهای خارجی می‌توانید از برنامه Uber استفاده کنید. معمولا این برنامه‌ها قسمتی هم برای سفارش غذا دارند. قسمت سفارش غذای Uber یا اوبر، Ubereats نام دارد.

برخی از برنامه‌ها هستند که در برنامه ریزی سفر به شما کمک می‌کنند. یکی از برنامه‌های خوب در این زمینه Packpoint است. در این برنامه شما می‌توانید بر اساس اطلاعاتی که وارد می‌کنید، وسایل مورد نیاز، نکات مهم و برنامه‌ریزی برای سفر را دریافت کنید.

یکی از اپلیکیشن‌های خوب برای دریافت اطلاعات رستوران‌ها و نقاط دیدنی در سفرهای خارجی، foursquare است. با کمک این اپلیکیشن می‌توانید بر اساس امتیاز و نظر کاربران، بهترین انتخاب را داشته باشید.

بیشتر بخوانید: لیست مقاصد سفرهای خارجی با اتوبوس

اپلیکیشن های مسیر یاب

یکی از کاربردی‌ترین برنامه‌ها در سفر، اپلیکیشن‌های مسیریاب هستند. بدون داشتن این اپلیکیشن‌ها، پیدا کردن آدرس‌های مختلف می‌تواند خیلی سخت باشد. اما به وسیله این برنامه‌ها به راحتی می‌توان هر جایی را پیدا کرد و از بهترین مسیر به آنجا رفت. از بهترین اپلیکیشن‌های مسیریاب می‌توان به google maps اشاره کرد. همچنین برنامه‌های بلد و نشان نیز از مسیریاب‌های ایرانی هستند که در داخل ایران قابل استفاده هستند.

اپلیکیشن های بانکی

زمانی که به مسافرت می‌روید، ممکن است کار بانکی برایتان پیش بیاید، اما دسترسی به بانک یا خودپرداز نداشته باشید. یکی از الزامات سفر طولانی با گوشی، داشتن اپلیکیشن های بانکی است. حتما قبل از سفر از طریق بانک خود، اپلیکیشن موبایل آن را فعال کنید تا در طول سفر دچار مشکل نشوید و بتوانید کارهای بانکی را از طریق موبایل بانک‌های مربوطه، مدیریت کنید.

اپلیکیشن های مدیریت سیمکارت

اپلیکیشن‌های مدیریت سیمکارت مانند “ایرانسل من و همراه من”، می‌توانند برای پرداخت قبض و یا شارژ اینترنت بسیار کاربردی و مفید باشند. توصیه می‌شود اپلیکیشن مربوط به سیمکارت خود را در موبایل خود داشته باشید.

اپلیکیشن پیش بینی آب و هوا

یکی از مهم‌ترین عوامل در کیفیت سفر، وضعیت آب و هواست. تغییرات آب و هوا می‌تواند از بهترین تا بدترین حالت‌ها را برای سفر به وجود آورد. بنابراین بسیار لازم است که اپلیکیشن‌های پیش بینی وضع هوا در موبایل شما موجود باشد. اکثر گوشی‌های هوشمند به صورت پیش فرض این برنامه‌ها را دارند. اما برای اطمینان بیشتر یک برنامه مطمئن و معتبر هم روی موبایل خود نصب کنید. برای مثال می توانید برنامه Accuweather را نصب کنید.

اپلیکیشن های ترجمه

زمانی که به سفر‌های خارجی می‌روید، برنامه‌های ترجمه کننده مانند google translate از الزامات سفر است. ممکن است با خود فکر کنید که زبان انگلیسی شما خوب است و نیازی به این برنامه‌ها ندارید، اما این نکته را هم در نظر بگیرید که امکان دارد در سفرتان با شخصی روبرو شوید که زبان انگلیسی‌اش خوب نباشد.

در هر صورت این برنامه‌ها برای سفر لازم است و بهتر است برای اطمینان بیشتر در گوشی خود داشته باشید.

اپلیکیشن های عکاسی و ادیت عکس

اگر از آن دسته افرادی هستید که در مسافرت همیشه دوربین به دست هستند، بهتر است اپلیکیشن‌های مناسب برای ادیت عکس داشته باشید. یکی از محبوب‌ترین برنامه‌ها برای ادیت و افکت گذاری عکس‌ها، برنامه snapchat است. به وسیله این اپلیکیشن می‌توانید هر حالت و افکتی که تمایل دارید برای خود انتخاب کنید و به راحتی عکس‌های دلخواهتان را بگیرید.

اگر تنها سفر می کنید حتما بخونید: نکات سفر انفرادی با اتوبوس.

محبوب ترین بازی های موبایل کدام اند؟

در مسیرهای طولانی، موبایل و گوشی یکی از دلایل راحت‌تر گذشتن زمان است. اپ های بازی در حس نکردن زمان طولانی بسیار موثر هستند. به خصوص اگر اهل بازی باشید. چه با اتوبوس، سفر کنید چه قطار و هواپیما، ممکن است زمانی که در مسیر هستید حوصله‌تان سر برود. بهترین گزینه برای مقابله با این مسئله داشتن بازی بر روی گوشی موبایل است. بهتر است قبل از سفر، بازی‌هایی که به آنها علاقه دارید را دانلود کنید. حتما چند بازی آفلاین (بدون نیاز به اینترنت) هم داشته باشید، چون ممکن است در مسیر اینترنت شما مناسب نباشد.

برخی از بازی‌هایی که به اینترنت نیاز دارند: clash royale و pubg

برخی از بازی‌های آفلاین: ninja fruit، 2048، snake io، bridge race، flow free

برای اینکه بتوانید به صورت بهینه از موبایلتان استفاده کنید، باید حواستان به شارژ باتری موبایل باشد. توصیه می‌کنیم همیشه یک پاور بانک همراه داشته باشید تا در موارد لزوم از آن استفاده کنید. همچنین سعی کنید زمانی که به پریز برق دسترسی دارید موبایل و پاوربانکتان را شارژ کنید. البته اگر با اتوبوس VIP سفر می‌کنید نیازی به این نگرانی هم نیست. می‌توانید موبایل و لپ تاپ خود را به راحتی شارژ کنید.

خرید بلیط اتوبوس ترمینال بندرعباس

لیست سرویس‌های اتوبوس ترمینال بندرعباس را در سایت پایانه مشاهده کنید.
5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا